Arbeta öppet och lär av varandra

De senaste veckorna har vi tagit emot några studiebesök. Vi har glatt delat med oss av våra erfarenheter i arbetet med nya uppsala.se till Norrköpings kommun, Telge AB och Östhammars kommun. Diskussionerna om bland annat webborganisation, målgrupper, behovsstyrning och klarspråk har berikat oss alla. Alla vi som jobbar med nya uppsala.se får också ny energi och kan klappa oss själva på axeln när besökarna kommer med beundrande kommentarer om betasajten och det gedigna arbetet som ligger bakom. Det ger oss en bekräftelse på att vi har tänkt och gjort helt rätt.

Besök-från-Telge-AB-16-oktober-2014

Självklart har vi passat på att missionera om designprinciperna för offentliga digitala tjänster som är en viktig utgångspunkt för vårt arbete. Det är ju också helt i linje med princip 10 att vi arbetar öppet och delar med oss. Därför tar vi emot studiebesök, bloggar och låter hela världen ta del av vad vi gör på beta.uppsala.se.

PS. Missa inte Webbstrategidagarna offentlig sektor 22-23 oktober och Användningsforums World Usability Day 13 november. Då berättar vi mer om hur designprinciperna stödjer arbetet med nya uppsala.se.

Scrum master

Publicerat i Uppsala.se
%d bloggare gillar detta: