Innan jul får Uppsalas medborgare en ny webbplats

Oj, vad tiden går! Alldeles nyss tog vi de första stapplande stegen mot en ny webbplats och snart är den redo att lanseras. Eller ja, det var ju inte precis nyss utan snarare för ungefär två år sedan som arbetet med nya uppsala.se startade. En webbplats blir ju heller aldrig klar, men snart har vi kommit till en vändpunkt där nya uppsala.se faktiskt hjälper medborgaren mer än den gamla webbplatsen gör. Tisdag 16 december släcker vi därför ned nuvarande uppsala.se och låter det som idag är beta.uppsala.se ta över.

Idag har vi drygt 3 000 sidor och dokument på beta.uppsala.se. Det är ungefär 10 000 färre än på dagens webbplats. Vi har alltså skalat bort mycket som inte är prioriterat utifrån medborgarnas behov. Det gör att det blir lättare att hitta relevant och aktuell information.

Så, vad händer då tisdag 16 december om någon information saknas? Det enkla svaret är: Om det är ett efterfrågat och viktigt behov för medborgarna så lägger vi till det.

Dela gärna med dig av tankar och synpunkter om beta.uppsala.se i vårt diskussionsforum redan nu.

Annonser

Scrum master

Publicerat i Uppsala.se
One comment on “Innan jul får Uppsalas medborgare en ny webbplats
  1. […] och fokuserar på det som är allra viktigast. Resten tar vi tag i senare – för som vi skrev i vårt förra inlägg så är ju inte webbplatsen klar i och med lansering, utan arbetet fortsätter i sann scrumanda […]

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: