Uppsala.se – en av Sveriges bästa sajter!

Nu var det ett tag sedan vi bloggade, men det betyder inte att det inte hänt bra saker på sajten! Till exempel har vi förbättrat designen på innehållsförteckningen i sidtypen guide (se till exempel Fjällnora friluftsområde), skapat nya sidtyper som idag används för sidorna om utegym och gjort förbättringar av sökmotorn som bland annat gett oss möjlighet att jobba på ett bättre sätt med best bets och utvalda träffar.

Har du förresten sett att uppsala.se finns med på Internetworlds årliga topp 100-lista över Sveriges bästa sajter? Vi var nominerade i kategorin kommuner tillsammans med Stockholm, Haninge, Lekeberg och Norrtälje. Stort grattis till Haninge som knep utmärkelsen årets bästa kommunsajt 2016!
Läs mer om topp 100-listan på Internetworlds webbplats.

Enligt Internetworld finns det en tydlig trend bland sajterna på årets topp 100-lista: fler och fler skalar av och gör minimalistiska webbupplevelser, där innehåll och funktion får ta plats snarare än ball design och flashiga lösningar. Det gäller i allra högsta grad även för uppsala.se. Att sajten fungerar bra ser vi också i våra egna användningstester. När vi jämförde uppsala.se med den vår tidigare sajt, vann den nya med hästlängder.
Läs resultat från användningstestet.

Annonser
Publicerat i Uppsala.se
%d bloggare gillar detta: