Om bloggen

Den här bloggen handlar Uppsala kommuns arbete i kommunens webbkanaler – uppsala.se, intranätet Insidan och fristående webbplatser.

Här hoppas vi regelbundet att kunna berätta på ett öppet och prestigelöst sätt om vad webbteamen jobbar med – vad vi gör, hur vi tänker och vad vi funderar på.

Vi hoppas kunna dela med oss av våra lärdomar, lära av varandra och lära av andra.

Ursprungligen handlade bloggen om utvecklingen av nya uppsala.se, som lanserades 16 december 2014. Sedan handlade den om utveckling av uppsala.se, och nu är den hemvist för våra reflektioner över webbarbetet i stort, om allt från utveckling till innehållsarbete.

 

 

Annonser
2 kommentarer på “Om bloggen
 1. Bengt Ehlin skriver:

  Hej

  Blir glad när jag hittar den här sidan, ”Utvecklingsblogg för Uppsala kommuns webbplatser”.. Ambitionen att ge en enkel överblick över budget, kommunala mål och uppföljningar är utmärkt. Har just läst verksamhetsplan 2018 för en nämnd och tycker att den är oläslig och obegriplig så det behövs verkligen något som ger medborgarna en enklare inblick av kommunala mål och resultat.

  Blir besviken när jag ser att arbetet med sidan helt verkar ha stannat av. Så ge inte upp. Fullfölj arbetet med utvecklingsbloggen och de ambitioner den representerar.

 2. Sebastian skriver:

  Hej Bengt! Kul att du gillar vår blogg och arbetet med uppsala.se.

  Jag måste ställa en följdfråga:

  När du säger att ”arbetet med sidan stannat av”, menar du då bloggen, eller menar du sidorna på uppsala.se som handlar om Budget, mål och uppföljning?
  https://www.uppsala.se/organisation-och-styrning/kommunens-mal-och-budget/

  Alltså arbetet vi bloggade om i juni förra året
  https://uppsalabeta.wordpress.com/2017/06/02/enklare-inblick-i-kommunens-mal-och-budget/

  Vad gäller bloggen så hoppas vi kunna hålla den vid liv och fortsätta berätta om utvecklingsarbetet med våra webbar och digitala tjänster.

  Vad gäller mål och budget-sidorna specifikt så hoppas vi att dessa med ska fortsätta prioriteras och jobbas med, så att det blir ännu bättre inblick som du skriver.

  Mvh Sebastian

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: